Aveți un proiect cu care vă putem ajuta?

Montare:


  • tabla cutata;
  • folie anti condens;
  • vata minerala 100 – 200 mm;
  • membrana PVC tip Fatrafol 810 sau similar;
  • guri de scurgeri tip Topwet cu membrana PVC ;
  • pierderi mecanice tip Ejot;

Lipirea materialelor se realizeaza cu aer cald folosind roboti de lipire tip Varimat V2 pentru zona de camp si Leister Uniroof E40 pentru zona de atic  precum si Triac pentru zone de scurgeri si greu accesibile.

Lucram atat cu materiale puse la dispozitie de beneficiar cat si cu materiale proprii.

HIDROIZOLATII:

  • terase, hale industriale folosind membrane bituminoase tip NOVAGLASS Italia sau ARTEC, NOVATEC, NOVATEC PLUS, ELASTECH 100, ELASTECH 3000 sau produse de la ARCON  Sf Gheorghe, lucrari ce se pot executa intr un strat cu membrana PA 4.5kg/mp sau in doua straturi V3+PA4.5.

Avem experienta in acest domeniu executand lucrari de mare anvergura, adunand timp de 10 ani peste 400 000 mp hidroizolatii executate intr un strat si dublu strat sau alte variante de lucru.

Asiguram garantia lucrarilor, pe o perioada cuprinsa intre 7 si 10 ani.

Lucram in Sistemul de Management al Calitatii, Societatea noastra fiind certificata SRAC.

HIDROIZOLATII ANTI ACIDE pentru rezervoare din beton aferente statiilor de neutralizarea apelor uzate, izolatii executate din fibra de sticla si Rexidur R  sau Sirulex, rezistente la actiunea acidului sulfuric, azotic, florhidric, clorhidric in diverse concentratii.

TANCURI DE AVARIE cu executie completa din beton pentru statii de neutralizare, folosite in industrii in cazul avariilor de la vasele de depozit de acid sulfuric, azotic, florhidric, clorhidric. Tancurile sunt placate cu gresie anti acida de import ( Germania) cu grosime de 16 – 20 mm.

Executam la comanda diverse tipuri de structurile metalice usoare. Hale, constructii metalice , propuneri proiecte , strcturi metalice acoperite cu prelate.

Realizam confectii metalice la cheie dupa specificatiile clientului. Certificati ISO. Confectii la comanda.

HALE INDUSTRIALE din panouri tip Sandwich executate fie pe structura metalica existenta, cu imbunatatiri, fie pe confectie metalica noua cu montare de tamplarie de aluminiu cu gean din policarbonat gros de 16 mm precum si executie de luminatoare din policarbonat.

INVELITORI DE TABLA LINDAB originala sau sistem pluvial si sistem de devrigare.

SOLICITA O OFERTA

Indiferent de proiectul care il ai, contacteaza-ne pentru a discuta!

Nume *
Prenume *
Email *
Telefon

Subiect

Cu ce te putem ajuta?

Prin utilizarea acestui formular sunteti de acord cu stocarea si manipularea datelor dvs. pe acest site web.